طبـع سنجد سرد و خشکـــ است.
به خاطر وجود ویتامین K در سنجد ، ضد خونریزی میباشد.
سنجد رفع کننده سموم معده و روده میباشد.
سنجد سردرد را تسکین میدهد. و بادشکن و مقوی قلب است.
سنجد برای کسانی که نرمی استخوان و پـوکـی استخوان و
درد مفاصل مخصوصــاً زانــو درد دارند مفید است.
میوه سنجد قابض و ضد اسهال است. ( سنجد برای اشخاصی که یبوست دارند مضـر است. )
روش استفاده سنجد:
1 لیوان شیر و 1 قاشق غذاخوری پودر سنجد را با
1 قاشق غذاخوری عسل شیرین کنید و به عنوان یک میان وعده میل نمایید.
این صبـحانه برای آقـایـان و خانمـها بسیار مفـید میباشد.
اگر پوست سنجد را بجوشانید و صاف کنید سپس آن را مزه مزه کنید. ریشه دندان را محکم می نماید و از خـونـریـزی نیز جلوگیری میکند ...
میوه سنجد ضدیرقان میباشد و مصرف سنجد درمان ورم کـیسة صفـراست.
کسانی که تکرر ادرار و یا ادرار قطره قطره دارند سنجد بخورند.
کسانی که سکسکه میکنند ...؛ برای درمان آن 50 دانه سنجد و یک لیوان شیر بخورند.
سنجد تب بر است وَ ضد بلغم است و خاصیت ضد التهابی دارد.
سنجد کلیهها را گرم میکند و کم کالری و مقوی معده است.
بهترین اثر سنجد ، رفع کمبود ویتامین C بدن است و خوردن آن، از عفونت به بدن پیشگیری می کند.
سنجد دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قـوی می باشد.
پخته شده سنجد به طور کامل در روغن زیتون ،به صورت خوراکى،
برای تسکین درد مفاصل و خارش پوست و رشد، موثر است.
پـودر هسته و میوه سنجد آسیاب شده؛ برای درمان بیمـاری " آرتــروز " مفـید است.
وخواص مفید دیگر ...
مطالب خیلی جالب بود ازاطلاعات مفید شما سپاس کذارم
سلام
متشکرم از شما